Ook ik volg al enkele dagen nauwgezet alle berichten en adviezen omtrent het Coronavirus.

Met pijn in het hart heb ik besloten om mijn thuispraktijk te sluiten, voorlopig tot en met 3 april. Het is voor mij een moeilijke beslissing, maar ik voel me verplicht om de gezondheid van jullie, mezelf en onze families op de eerste plaats te zetten!

Alle bestaande afspraken tot en met 3 april worden dus geannuleerd. Het zal momenteel ook niet mogelijk zijn om nieuwe online afspraken te maken en dit tot ik meer zekerheid heb over wanneer ik opnieuw kan starten.

Van zodra ik weer op een veilige manier kan starten, zal ik jullie hiervan op de hoogte brengen. Hou ook zeker mijn facebookpagina op de hoogte voor de laatste updates.

Verzorg jezelf en elkaar goed en hopelijk tot snel!

Liefs,
Tine – Pediloka

Categories: Algemeen

Related Posts

Algemeen

GDPR

Op 25 mei zal de nieuwe Europese reglementering betreffende de bescherming van persoonsgegevens (GDPR) van toepassing worden. Lees hier hoe Pediloka omgaat met jouw gegevens...

Algemeen

Zomervakantie 2019

ZOMERVAKANTIE 2019: 15 t.e.m. 31 augustus

Algemeen

Corona-update

Gisteren heeft de Nationale Veiligheidsraad de maatregelen n.a.v. het coronavirus verlengd. Hierdoor ben ik verplicht om ook mijn praktijk gesloten te houden tot en met zondag 19 april.Alle bestaande afspraken tot en met 19 april Read more...