Ook ik volg al enkele dagen nauwgezet alle berichten en adviezen omtrent het Coronavirus.

Met pijn in het hart heb ik besloten om mijn thuispraktijk te sluiten, voorlopig tot en met 3 april. Het is voor mij een moeilijke beslissing, maar ik voel me verplicht om de gezondheid van jullie, mezelf en onze families op de eerste plaats te zetten!

Alle bestaande afspraken tot en met 3 april worden dus geannuleerd. Het zal momenteel ook niet mogelijk zijn om nieuwe online afspraken te maken en dit tot ik meer zekerheid heb over wanneer ik opnieuw kan starten.

Van zodra ik weer op een veilige manier kan starten, zal ik jullie hiervan op de hoogte brengen. Hou ook zeker mijn facebookpagina op de hoogte voor de laatste updates.

Verzorg jezelf en elkaar goed en hopelijk tot snel!

Liefs,
Tine – Pediloka

Categories: Algemeen

Related Posts

Algemeen

Beoordeel ons op Google!

Dankjewel voor jullie vele beoordelingen! Wisten jullie dat je ook op Google een beoordeling kunt achterlaten?

Algemeen

GDPR

Op 25 mei zal de nieuwe Europese reglementering betreffende de bescherming van persoonsgegevens (GDPR) van toepassing worden. Lees hier hoe Pediloka omgaat met jouw gegevens...

Algemeen

Heropening 18 mei

Yess! Het is zover! We hebben vandaag de goedkeuring gekregen om terug op te starten vanaf 18 mei. Ik heb er alvast veel zin in om jullie terug te kunnen verder helpen! Maar dat neemt Read more...