Yess! Het is zover! We hebben vandaag de goedkeuring gekregen om terug op te starten vanaf 18 mei. Ik heb er alvast veel zin in om jullie terug te kunnen verder helpen! Maar dat neemt niet weg dat we voorzichtig moeten blijven, want het virus is nog steeds niet verdwenen!

Wie mij kent, weet dat ik hygiëne in mijn praktijk altijd zeer belangrijk vind en dat ik hier in het verleden al veel aandacht aan besteedde. Ook nu met de Corona-crisis is dit niet anders. Meer nog, in navolging van de algemene richtlijnen heb ik verschillende extra maatregelen getroffen om jullie bezoek aan Pediloka op een veilige manier te kunnen laten doorgaan. Want voor mij is jullie gezondheid topprioriteit!

Verder hoop ik dan alleen nog dat ik jullie allen snel weerzie in goede gezondheid, hier bij Pediloka!

Liefs, Tine

Lees de BELANGRIJKE CORONA-RICHTLIJNEN @ PEDILOKA

Categories: Algemeen

Related Posts

Algemeen

Vakantie 2020

Vakantie 2020:do 13/08 t.e.m. ma 31/08 (zomer) ma 02/11 t.e.m. vrij 06/11 (herfst) do 24/12 t.e.m. vrij 01/01 (kerst)

Algemeen

GDPR

Op 25 mei zal de nieuwe Europese reglementering betreffende de bescherming van persoonsgegevens (GDPR) van toepassing worden. Lees hier hoe Pediloka omgaat met jouw gegevens...

Algemeen

Zomervakantie 2019

ZOMERVAKANTIE 2019: 15 t.e.m. 31 augustus