Gisteren heeft de Nationale Veiligheidsraad de maatregelen n.a.v. het coronavirus verlengd. Hierdoor ben ik verplicht om ook mijn praktijk gesloten te houden tot en met zondag 19 april.
Alle bestaande afspraken tot en met 19 april worden dus geannuleerd. Het zal momenteel ook niet mogelijk zijn om nieuwe online afspraken te maken en dit tot ik meer zekerheid heb over wanneer ik opnieuw kan starten. Van zodra ik weer op een veilige manier kan starten, zal ik jullie hiervan op de hoogte brengen.
Hou ook zeker mijn facebookpagina op de hoogte voor de laatste updates.
Keep safe en hopelijk tot snel!
Liefs, Tine

Categories: Algemeen

Related Posts

Algemeen

Gesloten wegens coronapandemie

Ook ik volg al enkele dagen nauwgezet alle berichten en adviezen omtrent het Coronavirus. Met pijn in het hart heb ik besloten om mijn thuispraktijk te sluiten, voorlopig tot en met 3 april. Het is Read more...

Algemeen

Beoordeel ons op Google!

Dankjewel voor jullie vele beoordelingen! Wisten jullie dat je ook op Google een beoordeling kunt achterlaten?

Algemeen

Vakantie 2020

Vakantie 2020:do 13/08 t.e.m. ma 31/08 (zomer) ma 02/11 t.e.m. vrij 06/11 (herfst) do 24/12 t.e.m. vrij 01/01 (kerst)