Op 25 mei 2018 is de nieuwe Europese reglementering betreffende de bescherming van persoonsgegevens (GDPR) van toepassing geworden. Dit is uitstekend nieuws!

Je kan er de laatste tijd niet om heen. Op de radio, in je mailbox. Privacy is dan ook geen lachertje. Jouw persoonsgegevens zijn voor mij altijd waardevol geweest en ik beschouw hun bescherming als een prioriteit. Ook ik heb zowel een Privacy Policy als een Cookie Statement op de website geplaatst. Je kan ze in detail bekijken, maar eigenlijk komt het hierop neer:

  • Om mijn afspraken te kunnen inplannen en je hierover te kunnen contacteren, verzamel ik naam, adres, gsm en e-mail adres.
  • Om mijn behandelingen correct te kunnen uitvoeren, hou ik ook geboortedatum, geslacht en een rapport van de voorgaande behandelingen bij.
  • Deze persoonsgegevens verwerk ik via Salonized waarmee ik een verwerkersovereenkomst heb.
  • Om de website goed te laten draaien, maak ik gebruik van cookies. Die verzamelen algemene en anonieme gegevens over de bezoekers maar verzamelen geen persoonlijke gegevens. Ik maak ook geen gebruik van tracking cookies om advertenties te sturen.
  • De verzamelde gegevens worden niet gebruikt voor marketing doeleinden (alleen om je een mailtje te sturen met je verjaardag) en worden ook niet doorgegeven of doorverkocht aan derden.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, mag je me altijd contacteren.

Categories: Algemeen

Related Posts

Algemeen

Heropening 18 mei

Yess! Het is zover! We hebben vandaag de goedkeuring gekregen om terug op te starten vanaf 18 mei. Ik heb er alvast veel zin in om jullie terug te kunnen verder helpen! Maar dat neemt Read more...

Algemeen

ZOMERACTIE 2019

Boek in juli of augustus een medische voetverzorging + gellak en neem een voetcrème naar keuze mee naar huis (75ml; t.w.v. 10 euro)! Laat die voeten zo heel de zomer door stralen!

Algemeen

Corona-update

Gisteren heeft de Nationale Veiligheidsraad de maatregelen n.a.v. het coronavirus verlengd. Hierdoor ben ik verplicht om ook mijn praktijk gesloten te houden tot en met zondag 19 april.Alle bestaande afspraken tot en met 19 april Read more...