Op 25 mei 2018 is de nieuwe Europese reglementering betreffende de bescherming van persoonsgegevens (GDPR) van toepassing geworden. Dit is uitstekend nieuws!

Je kan er de laatste tijd niet om heen. Op de radio, in je mailbox. Privacy is dan ook geen lachertje. Jouw persoonsgegevens zijn voor mij altijd waardevol geweest en ik beschouw hun bescherming als een prioriteit. Ook ik heb zowel een Privacy Policy als een Cookie Statement op de website geplaatst. Je kan ze in detail bekijken, maar eigenlijk komt het hierop neer:

  • Om mijn afspraken te kunnen inplannen en je hierover te kunnen contacteren, verzamel ik naam, adres, gsm en e-mail adres.
  • Om mijn behandelingen correct te kunnen uitvoeren, hou ik ook geboortedatum, geslacht en een rapport van de voorgaande behandelingen bij.
  • Deze persoonsgegevens verwerk ik via Salonized waarmee ik een verwerkersovereenkomst heb.
  • Om de website goed te laten draaien, maak ik gebruik van cookies. Die verzamelen algemene en anonieme gegevens over de bezoekers maar verzamelen geen persoonlijke gegevens. Ik maak ook geen gebruik van tracking cookies om advertenties te sturen.
  • De verzamelde gegevens worden niet gebruikt voor marketing doeleinden (alleen om je een mailtje te sturen met je verjaardag) en worden ook niet doorgegeven of doorverkocht aan derden.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, mag je me altijd contacteren.

Categorieën: Algemeen