Ook ik volg al enkele dagen nauwgezet alle berichten en adviezen omtrent het Coronavirus.

Met pijn in het hart heb ik besloten om mijn thuispraktijk te sluiten, voorlopig tot en met 3 april. Het is voor mij een moeilijke beslissing, maar ik voel me verplicht om de gezondheid van jullie, mezelf en onze families op de eerste plaats te zetten!

Alle bestaande afspraken tot en met 3 april worden dus geannuleerd. Het zal momenteel ook niet mogelijk zijn om nieuwe online afspraken te maken en dit tot ik meer zekerheid heb over wanneer ik opnieuw kan starten.

Van zodra ik weer op een veilige manier kan starten, zal ik jullie hiervan op de hoogte brengen. Hou ook zeker mijn facebookpagina op de hoogte voor de laatste updates.

Verzorg jezelf en elkaar goed en hopelijk tot snel!

Liefs,
Tine – Pediloka

Categorieën: Algemeen