Ik ben al wel even vertrouwd met gellak, maar elk merk werkt toch net iets anders. Vermits ik gellak ook wil aanbieden in mijn praktijk, als aanvulling op de pedicure en manicure behandelingen, wil ik gaan werken met een professioneel merk. Welk is er dan beter geschikt dan Gelish soak-off Gel Polish van Hand & Nail Harmony? Zij zijn immers trendsetter wat gellak betreft.

Districos Bewust Wonen, groothandel in Pedicure, Manicure, en Beautyproducten in Heist-op-den-Berg, biedt regelmatig een cursus aan over Gelish. Doen dus! Ik keek er al lang naar uit en op dinsdag 28 maart 2017 was het eindelijk zover. In de voormiddag al trok ik richting Heist-op-den-Berg, samen met mijn model (lees: moeder). Samen gingen we eerst half de winkel leeghalen om mijn praktijk thuis al een beetje aan te vullen 🙂

Vlak na de middag begonnen we met het serieuze werk. Helemaal nieuw was het dus niet voor mij, in tegenstelling tot de andere cursisten waarvan er nog niemand ervaring had met deze revolutionaire trend. Na een half uurtje theoretische, commerciële praatjes van onze fijne lesgeefster, konden we er eindelijk aan beginnen. Starten met 1 full color, 1 french en 1 magneto was de boodschap. De full color had ik al serieus onder de knie, dus ik wilde nu mijn pijlen richten op de french manicure. Magneto was totaal iets nieuw en zeker iets wat ik in de toekomst ook wil toepassen! Maar eerst de french dus!

Na het inoefenen en een deugddoende pauze met lekkere cake en koffie of fris, was het tijd voor het “echte” werk. 10 vingers in een techniek naar keuze. Lekker de tijd en kans om mijn smileys te oefenen. En het ging me eerlijk gezegd goed af! Tevreden met het resultaat en een welverdiend certificaat vertrokken we terug richting huiswaarts. En ook mijn model was super tevreden. Zij heeft er 3 weken plezier van gehad 😉

Dit snakt alleen maar naar meer! Dat het maar snel zomer is 🙂

Categorieën: gellak